کودهای میکرو, محصولات

ماکسفر/کلسیم 15

کود مایع

 

ماکسفر/کلسیم15 Maxfer Ca15      

تماکسفر کلسیم ترکیبی از عناصر کلسیم، نیتروژن، بور و اسیدهای آمینه برای افزایش سفتی میوه ها، جلوگیری از ترکیدگی میوه ها و افزایش زمان انبار داری، افزایش بریکس و عملکرد

ماکسفر/کلسیم15

این محصول ترکیبی از  فرم صد درصد قابل جذب عناصر کلسیم،  اسید آمینه و بر می باشد. این محصول را می توان برای افزایش سفتی میوه، جلوگیری از ترکیدن و شکاف خوردن میوه ها، افزایش بریکس و قند میوه ها و بهبود خاصیت انبارداری میوه ها به کاربرد.

کود کلسیم بور

کود مایع کلسیم بور اسید آمینه دار ماکسفر

کلسیم بور

کمبود کلسیم

کمبود کلسیم باعث پدیده هایی چون لکه تلخی سیب، شکاف و ترک خوردن میوه ها، سر سوختگی کاهو و کلم، خال سوختگی داخلی سیب زمینی و پوسیدگی گلگاه در گوجه فرنگی و هندوانه می شود.

برای پیشگیری از بروز ناهنجاری شکاف و ترکیدگی میوه ها 1- آبیاری سبک و منظم باغ به فواصل زمانی معین 2-  تغذیه منظم و با برنامه از اوایل تابستان با ماکسفر/کلسیم15 طبق برنامه توصیه شده هر دو هفته تا ماهی یکبار پیشنهاد می شود.

جدول راهنماي مصرف محلوپاشي

محصول غلظت و مقدار مصرف زمان محلول پاشي
سیب 2-4 لیتر در هزار لیتر اب 6 تا 8 بار محلول پاشی به فواصل 14 روزه، محلول پاشی نخست 45 روز پس از ریزش گلبرگ ها
گوجه فرنگی و خیار 2-4 لیتر در هکتار محلول پاشی هفتگی، آغاز محلول پاشی ها پس تشکیل میوه  
پسته 1-2 لیتر در هزار لیتر اب دو تا سه بار محلول پاشی دراواخر بهار و تابستان
غلات 1 لیتر در هکتار از مرحله 4 برگی تا زمان تشکیل بند دوم ساقه
توت فرنگی 2-4 لیتر در هکتار 3 تا 6 بار محلول پاشی در طول دروه برداشت
مرکبات 2-3 در هزار چهار بار محلول پاشی، اولی در اواخر بهمن پیش از گلدهی و تکرار (سه بار) در طول دوره گسترش میوه تا پیش از رنگ گرفتن میوه
پنبه 1 لیتر در هکتار دو تا سه بار محلول پاشی با فواصل 10-7  روزه از اوایل گلدهی
مو 1-2 لیتر در هزار لیتر اب دو بار محلول پاشی اولی پس از تشکیل میوه و تکرار در مرحله رسیدن میوه ها
هندوانه 2 لیتر در  هکتار اغاز محلولپاشی ها پس از تشکیل میوه به فواصل 10 رزه
کاهو 1-2 ليتر در هکتار محلول پاشی هفتگی، آغاز محلول پاشی ها دو هفته پس از انتقال نشا
سویا 2-3 لیتر در هکتار دست کم یکبار محلول پاشی پیش از گلدهی
کلم ها 3-4 لیتر در هکتار 4 تا 6 بار محلول پاشی به فواصل 7 تا 10 روزه به محض تشکیل کلم
هلو 3-4 لیتر در هکتار چندین بار محلول پاشی، از فندقی شدن میوه ها تا کمی پیش از برداشت
سیب زمینی 3-4 لیتر در هکتار چندین بار محلول پاشی، به محض تشکیل گلها (آغاز غده بندی)

 

کود کلسیم بور اسید آمینه
کلسیم 15

 

مواد تشکيل دهنده

اسید امینه                1 درصد

نیتروژن                   6  درصد     

کلسيم (CaO)            15 درصد

بور                        2/0 درصد

چگالی   1500 گرم بر لیتر     

کاربرد خاکی

8-12 لیتر در هکتار به همراه آبیاری 

سازگاری

این محصول قابلیت اختلاط ندارد.

 

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *