آشنایی با تغذیه گیاهی, توصیه های فنی کشاورزی

آشنایی با مرکبات

آشنایی با مرکبات:
بیشتر گونه های خوراکی مرکبات با نام علمی Citrus از خانواده روتاسه Rutaceae هستند که به صورت درخت یا درختچه ای همیشه سبز یافت می شوند. گونه های معروف آن شامل نارنج، پرتقال، نارنگی، سترنج، لیمو، گریپ فروت، ستروملو  و … می باشد. مرکبات در شرایط گرمسیر و نیمه گرمسیری قابلیت رشد داشته که در این مناطق شروع رشد این گیاه در بهار و مناسبترین دما برای حداکثر رشد 25 تا 28 درجه سانتیگراد می باشد. خاکهای سبک شنی رسی با pH 5 تا 7 عموما برای توسعه کشت مرکبات مناسب می باشند.
لینک دانلود: ارقام و پایه های مرکبات

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *