ماکسفر/کلسیم 15
calcium fertilizer maxfer
0 دیدگاه

ماکسفر/کلسیم15 Maxfer Ca15      

ترکیبی از کلسیم، نیتروژن، بور و اسیدهای آمینه برای افزایش سفتی میوه ها، جلوگیری از ترکیدگی میوه ها و افزایش زمان انبار داری، افزایش بریکس و عملکرد

ماکسفر/کلسیم15

این محصول ترکیبی از  فرم صد درصد قابل جذب عناصر کلسیم،  اسید آمینه و بر می باشد. این محصول را می توان برای افزایش سفتی میوه، جلوگیری از ترکیدن و شکاف خوردن میوه ها، افزایش بریکس و قند میوه ها و بهبود خاصیت انبارداری میوه ها به کاربرد.

کلسیم بور

کمبود کلسیم

کمبود کلسیم باعث پدیده هایی چون لکه تلخی سیب، شکاف و ترک خوردن میوه ها، سر سوختگی کاهو و کلم، خال سوختگی داخلی سیب زمینی و پوسیدگی گلگاه در گوجه فرنگی و هندوانه می شود.

برای پیشگیری از بروز ناهنجاری شکاف و ترکیدگی میوه ها 1- آبیاری سبک و منظم باغ به فواصل زمانی معین 2-  تغذیه منظم و با برنامه از اوایل تابستان با ماکسفر/کلسیم15 طبق برنامه توصیه شده هر دو هفته تا ماهی یکبار پیشنهاد می شود.

جدول راهنماي مصرف محلوپاشي

محصول غلظت و مقدار مصرف زمان محلول پاشي
سیب 2-4 لیتر در هزار لیتر اب 6 تا 8 بار محلول پاشی به فواصل 14 روزه، محلول پاشی نخست 45 روز پس از ریزش گلبرگ ها
گوجه فرنگی و خیار 2-4 لیتر در هکتار محلول پاشی هفتگی، آغاز محلول پاشی ها پس تشکیل میوه  
پسته 1-2 لیتر در هزار لیتر اب دو تا سه بار محلول پاشی دراواخر بهار و تابستان
غلات 1 لیتر در هکتار از مرحله 4 برگی تا زمان تشکیل بند دوم ساقه
توت فرنگی 2-4 لیتر در هکتار 3 تا 6 بار محلول پاشی در طول دروه برداشت
مرکبات 2-3 در هزار چهار بار محلول پاشی، اولی در اواخر بهمن پیش از گلدهی و تکرار (سه بار) در طول دوره گسترش میوه تا پیش از رنگ گرفتن میوه
پنبه 1 لیتر در هکتار دو تا سه بار محلول پاشی با فواصل 10-7  روزه از اوایل گلدهی
مو 1-2 لیتر در هزار لیتر اب دو بار محلول پاشی اولی پس از تشکیل میوه و تکرار در مرحله رسیدن میوه ها
هندوانه 2 لیتر در  هکتار اغاز محلولپاشی ها پس از تشکیل میوه به فواصل 10 رزه
کاهو 1-2 ليتر در هکتار محلول پاشی هفتگی، آغاز محلول پاشی ها دو هفته پس از انتقال نشا
سویا 2-3 لیتر در هکتار دست کم یکبار محلول پاشی پیش از گلدهی
کلم ها 3-4 لیتر در هکتار 4 تا 6 بار محلول پاشی به فواصل 7 تا 10 روزه به محض تشکیل کلم
هلو 3-4 لیتر در هکتار چندین بار محلول پاشی، از فندقی شدن میوه ها تا کمی پیش از برداشت
سیب زمینی 3-4 لیتر در هکتار چندین بار محلول پاشی، به محض تشکیل گلها (آغاز غده بندی)


مواد تشکيل دهنده

اسید امینه                1 درصد

نیتروژن                   6  درصد     

کلسيم (CaO)            15 درصد

بور                        2/0 درصد

چگالی   1500 گرم بر لیتر     

کاربرد خاکی

8-12 لیتر در هکتار به همراه آبیاری 

سازگاری

این محصول قابلیت اختلاط ندارد.



اشتراک گذاری:

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نمیشود.

0

بالا

X